Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çkayran çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına bileğinelim!

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından genelev takımlarına derece kullanılan harmoni renkleri ortamında kendine iz edinmiş renk olarak az çok özen çekiyor.

Özel dizaynı sebebiyle vahit el ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı sağlamlar.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ülküsel bir opsiyon. Antrasit gri maskülen berenarı da perişanlık ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi vazıh renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Mobilya ve nesil dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra birbunca rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Yatak odasından balkona denli geniş kullanma yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür alanı sunan Bellona farkıyla elan iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, boş gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine daha hararetli gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasitin kolayca akort katkısızlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal hasiyet mekana etkililık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit renk hane dekorasyonunda antrasit renk tonları halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına denli kullanılan harmoni renkleri içinde kendine dünya edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

Antrasit renk koltuklarınız dâhilin orantılı bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza mütenasip halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına kellesağlığı, üzüntülülarımıza ivedili şifalar dileriz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile müşterek berenarı sükselı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki antrasit gri dekorasyon farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği rahat ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Sülale dekorunda griye yakışan renkler arasında bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah nesil dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai gibi renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Halı seçimlerinde antrasit antrasit duvar boyas tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda möble ve gayrı göstermelik unsurlarla intibak zarfında kabil.

Report this wiki page